مایکروسافت با ساخت سیستم عامل مدرن بهدنبال چیست؟
- مایکروسافت با ساخت سیستم عامل مدرن بهدنبال چیست؟
زومیت نوشت: در اوایل هفته گذشته، مایکروسافت در اظهارنظری عجیب و بیسابقه، تعریف جدیدی از سیستمعامل مدرن ارائه کرد. در نظر مایکروسافت، چنین سیستمعاملی باید بتواند به نسل جدید دستگاههای هوشمند خدمترسانی کند که از فرمفکتورهای متفاوتی بهره میبرند؛ اما پرسش اینجا است که سیستمعامل مدرن دقیقا چه نوع سیستمعاملی است؟
این سؤالی است که از اوایل هفته گذشته، در ذهن بسیاری از کاربران مطرح شده است. ردموندیها فقط به برخی از ویژگیهای مدنظرشان برای این سیستمعامل مدرن بهطورکلی اشاره کردهاند. نکتهی جالب این است که در توضیح این سیستمعامل، حتی یکبار هم نامی از ویندوز بهمیان نیامد؛ بههمیندلیل، بهنظر میرسد باید خود را برای پایان عصر ویندوز آماده سازیم.
باتوجهبه ابهام زیادی که دربارهی توضیحات مایکروسافت وجود دارد، در این مطلب سعی میکنیم با استفاده از اطلاعات پیشین، تلاشهای آتی مایکروسافت در حوزه سیستمعامل را موشکافی کنیم.
سیستمعامل مدرن چیست؟
پیش از هر چیزی، باید بدانید سیستمعامل مدرنِ مایکروسافت ویندوز 10 نیست. ویندوز 10 برپایهی فناوریهایی توسعه پیدا کرده که از زمان پیدایش آنها چندین دهه میگذرد؛ بنابراین، قطعا نمیتواند تجربهی مدرنی به کاربران ارائه دهد. مایکروسافت میخواهد با سیستمعامل مدرن خود این موضوع را حل کند. این سیستمعامل که بهصورت داخلی بهنام Windows Core OS شناخته میشود، از سال 2016 تاکنون درحالتوسعه بوده است. هدف ردموندیها این است سیستمعاملی را روانه بازار کنند که پلتفرمی ماژولار، اما یکپارچه را در طیف وسیعی از دستگاهها ارائه دهد.
مشخصا چنین محصولی را میتوان نسل جدید سیستمعامل ویندوز دانست که برای اجرا روی نسل نوینی از دستگاهها نظیر هولولنز 2، سرفیس هاب 2X، نسل آتی کنسول ایکسباکس و بسیاری از دستگاههای جدید و خاصی که در آینده رونمایی میشوند، بهینهسازی شده است. چنین سیستمعاملی میتواند خود را بههرشکلی تغییر دهد تا نیازهای متفاوت در دستگاههای گوناگون را بهخوبی پاسخگو باشد. همچنین بهلطف استفاده از فناوریهای نرمافزاری نوین، حجم بهمراتب کمتری درمقایسهبا ویندوز 10 دارد؛ درحالیکه همچنان خواهد توانست برنامههای یونیورسال و Win32 را اجرا کند.
بهروزرسانی یکپارچه
یکی از ویژگیهایی که مایکروسافت از آن بهعنوان شاخصه اصلی سیستمعامل مدرن عنوان کرد، دریافت بهروزرسانیهای یکپارچه است؛ موضوعی که از مدتها پیش شایعاتش دربارهی Windows Core OS نقل محافل خبری بود. غول دنیای نرمافزاری برای تحقق چنین اتفاقی، مدتهای مدیدی روی سیستم ایمیج سیستمعامل جدیدش کار کرده تا دریافت بهروزرسانیها مانند آنچه در ویندوز 10 میبینیم، آزاردهنده نباشد. در دستگاههای Windows Core OS، دریافت بهروزرسانیها شباهت بسیاری به سیستمعامل کروم دارد.
وقتی بهروزرسانی برای نصب آماده میشود، سیستمعامل فایلهای دریافتی را در پارتیشن آفلاین و مجزا قرار میدهد تا نیازی به نصب ازطریق ریستارت نباشد. بدینترتیب، فرایند ریستارت بهطرزمحسوسی کاهش مییابد؛ درست مثل زمانهایی که استفاده عادی انجام میدهیم.
امنیت پیشفرض
امنیت در دیدگاه مایکروسافت نقش پررنگی برای آینده سیستمعاملها دارد. امروزه، ویندوز 10 تاحدودی توانسته بهصورت پیشفرض ایمنی را فراهم آورد؛ اما آنچه ردموندیها قصد دارند با Windows Core OS ارائه دهند، بهطورکلی مقولهی متفاوتی است.
درست مانند امنیتی که iOS ارائه میکند، Windows Core OS نیز میخواهد ایمن باشد. سیستم ایمیج در این سیستمعامل بهگونهای است که کسی نمیتواند به فایلهای سیستمی دسترسی پیدا کند. درواقع، کاربر فقط در محیط مربوطبه خود پرسه میزند و فایلهای سیستمعامل، اپلیکیشنها و... همگی در محیطی ایزولهشده نگهداری میشوند.
بنابراین، اگر بهطورناخواسته برنامهای حاوی فایلهای بدافزار را روی رایانه خود نصب کنید، بهدلیل جدابودن فایلهای سیستمعامل از حوزهی دسترسی برنامهها، هیچ خللی در عملکرد سیستمعامل ایجاد نمیشود.
اتصال همیشگی
اتصالِ همیشگی موضوعی است که مایکروسافت هماکنون با دستگاههای ویندوزی مبتنیبر پردازندههای آرم بهدنبال تحقق آن است. در سیستمعامل مدرن، دستگاهها از ارتباطات اینترنتی بیسیم نظیر LTE و 5G پشتیبانی میکنند؛ بنابراین مهم نیست در چه مکانی قرار دارید؛ زیرا امواج اینترنت همواره دردسترس شما قرار دارند.
هوش مصنوعی و اتصال به فضای ابری
این دو مفهوم دوشبهدوش یکدیگر حرکت میکنند. مایکروسافت قصد دارد هوش مصنوعی را در تاروپود سیستمعامل مدرن خود بهکار گیرد تا نرمافزار در خدمت کاربر باشد. تصور کنید بخش تایملاین و مایکروسافت آفیس در پسزمینه با یکدیگر همکاری اطلاعاتی کنند.
راههای ورودی
استقبال از سیستمعامل مدرن مستلزم شیوههای تعاملی جدیدی است. مایکروسافت در اشارههای خود، از راههایی تعاملی نظیر قلم هوشمند و صوت و حتی نگاه نام برد. اگر روی این شیوهها کمی دقیقتر شویم، میتوانیم بفهمیم پدر دنیای ویندوز روی سیستمعاملی کار میکند که روی طیف گستردهتری از دستگاههایی اجرا میشود که امروزه میشناسیم.
کنترل ازطریق نگاه را هماکنون در هدست واقعیت افزوده هولولنز 2 شاهد هستیم؛ اما بهواسطهی برخی از لوازمجانبی میتوان امکان رصد حرکات چشم را برای رایانههای ویندوزی نیز فراهم آورد. مایکروسافت بهشدت تلاش کرده رصد حرکات چشم در ویندوز را بهبود بخشد؛ اما بهنظر میرسد این تلاشها در Windows Core OS جلوهای فراتر پیدا خواهد کرد.
چابکی فرمفکتورها
شاید تاکنون واژه CShell بهگوشتان خورده باشد. CShell را میتوان مکمل Windows Core OS دانست که با آن مایکروسافت میتواند پوستههای مختلفی برای دستگاههای مختلف طراحی کند تا در مواقع موردنیاز، از پوسته مناسب استفاده شود.
درواقع، هستهی سیستمعامل هیچ تفاوتی ندارد؛ بلکه تنها ظاهر سیستمعامل بسته به نوع دستگاه دگرگون میشود. بدینترتیب، چنین سیستمعاملی باوجوداینکه کارایی یکسانی دارد، روی کنسول ایکسباکس درمقایسهبا رایانههای شخصی ظاهری متفاوت ارائه میدهد. این اتفاق به مایکروسافت اجازه میدهد خود را بهراحتی برای دستگاههای آینده آماده کند که هماکنون وجود ندارند.
وقتی دستگاهها همهچیز میشوند
بیش از هرچیز دیگری، Windows Core OS روی دستگاهها تمرکز دارد. مایکروسافت میخواهد به شرکایش بالوپر بلندپروازی برای ساخت دستگاههای جدید را بدهد. در گذشته، شرکای سختافزاری ردموندیها فقط به ساخت رایانههای شخصی محدود بودند؛ زیرا سیستمعامل ویندوزی چیزی فراتر از این ارائه نمیداد. چنین موقعیتی هماکنون نیز وجود دارد و ویندوز 10 برای دستگاههای جیبی نظیر گوشیهای هوشمند و پوشیدنی نظیر ساعتهای هوشمند و گجتهای قابلحمل نظیر تبلتها مناسب نیست.
بهترین کارایی ویندوز 10 را میتوان در دستگاههای 2 در 1 و رایانههای دسکتاپ یافت؛ اما سیستمعامل مدرن مایکروسافت میخواهد این رسم قدیمی را برهم بزند و به شرکتها اجازهی ورود به حوزههایی بدهد که پیشتر جرئت فکرکردن به آنها را نداشتند. بههمیندلیل، شکلوشمایل سیستمعامل یادشده روی دستگاههای مختلف کاملا متفاوت است. بهعنواننمونه، سیستمعاملی که روی سرفیس هاب 2X اجرا میشود، هیچ شباهتی به سیستمعامل هولولنز 2 ندارد. همین موضوع برای لپتاپها، دستگاههای تاشو و... نیز صدق میکند.
البته، برای توزیعهای مختلف این سیستمعامل نامگذاری متفاوتی نیز نیاز است که در موقع مناسب، این کار انجام خواهد شد. بهعنوان مثال، نسخهی بهکاررفته در هولولنز 2، «ویندوز هولوگرافیک برای کسبوکارها» نامیده شود. بااینحال، احتمالا روی دستگاههای دیگری نظیر تبلت، لپتاپ و 2 در 1ها، برندی غیر از ویندوز انتخاب شود.
هنوز نمیدانیم مایکروسافت چه زمانی دربارهی این سیستمعامل بهطوررسمی سخن خواهد گفت. طبق شایعات، ردموندیها اکتبر سال جاری قصد دارند رویداد خاصی برگزار کنند؛ بنابراین، بعید نیست Windows Core OS رسما در این رویداد معرفی شود.
2121
مک او.اس کاتالینا معرفی شد/ پشتیبانی از اپلیکیشنهای آیپد و پایان کار رسمی آیتونز
- مک او.اس کاتالینا معرفی شد/ پشتیبانی از اپلیکیشنهای آیپد و پایان کار رسمی آیتونز
زومیت نوشت: از مدتها پیش با اعلام تاریخ برگزاری کنفرانس توسعهدهندگان جهانی اپل 2019 (WWDC 2019) شمار زیادی از رسانهها به بیان انتظارات خود از این همایش بزرگ پرداختند و در تقریبا تمامی آنها، مک OS نقش مهمی ایفا میکرد. سرانجام پس از انتظارات زیاد، اپل جدیدترین نسخه از سیستمعامل مک را با نام مک OS کاتالینا (یا بهشکل صحیحتر، مک OS کتلینا) معرفی کرد.
پایان کار رسمی آیتونز، اتفاقی که طی چندوقت اخیر اخبار ضدونقیضی در مورد آن شنیده بودیم، سرانجام با معرفی مک او اس 10.15 کاتالینا رنگ حقیقت بهخود گرفت. در مک OS جدید اینبار بهجای آیتونز، شاهد اپلیکیشنهای جدید و مستقلی برای موسیقی، پادکست و برنامههای تلویزیونی هستیم که بهترتیب Podcasts ،Apple Music و Apple TV نام گرفتهاند. اپل ساعاتی پیش از آغاز WWDC امسال با پاک کردن تمامی پستهای صفحات آیتونز در شبکههای اجتماعی مختلف، به پایان کار این اپلیکیشن اشاره کرده بود.
در اپلیکیشن مستقل Podcasts شاهد جستوجوی مبتنی بر یادگیری ماشینی هستیم که توانایی پیدا کردن جملات گفتهشده در پادکستها را دارد. افزونبراینها، اپلیکیشن جدید TV را داریم که شباهت بسیار زیادی به اپلیکیشن اپل تیوی در آیاواس دارد و طبق ادعای اپل از محتوای 4K HDR با استاندارد HDR 10 بههمراه دالبی ویژن و دالبی اتموس پشتیبانی میکند. در ضمن بخش مربوط به همگامسازی لپتاپ با دستگاههای مبتنی بر iOS اینبار به اپلیکیشن مدیریتفایل Finder منتقل شده است.
قابلیت مهم و جدید دیگر مک او اس که از مدتها پیش شایعهی آن را شنیده بودیم، به امکان استفاده از آیپد بهعنوان نمایشگر ثانویهی لپتاپ بر میگردد. بر این اساس، کاربران مکبوک خواهند توانست بهلطف مک OS کاتالینا، آیپد خود را به نمایشگر ثانویه تبدیل کنند. اپل نام این قابلیت را «سایدکار» (Sidecar) گذاشته است.
اپل همچنین قابلیت جدیدی را به نام Voice Control برای مک او اس و آیاواس معرفی کرده است که به کاربران امکان میدهد صرفا با دادن فرامین صوتی، تمامی سیستمعامل را کنترل کنند؛ قابلیتی که گرچه برای اظهارنظر در مورد آن باید کمی صبر کرد، اما حداقل در نگاه اول بسیار جالب جلوه میکند. با بهرهگیری از این قابلیت میتوانید صرفا با حرف زدن به ویرایش متون بپردازید، اپلیکیشنهای مختلف را باز کنید، در سراسر رابط کاربری به ناوبری بپردازید، آیتمهای مختلف را انتخاب کنید، تصاویر را بهاشتراک بگذارید و کارهای بیشتری را بهانجام برسانید.
در کنار اینها، اپل از معرفی اپلیکیشنی جدید بهنام Find My خبر داده است؛ Find My اپلیکیشنهای Find My iPhone و Find my Friends را با یکدیگر ادغام میکند و قابلیتهای آنها را یکجا ارائه میدهد. مکهای دارای تراشهی T2 با مک او اس جدید به قابلیت Activation Lock مجهز میشوند تا از این طریق امنیت بیشتری را ارائه دهند. بهبیانی بهتر، با فعالشدن این قابلیت، اگر کسی مکبوک شما را بدزدد عملا بههیچوجه توانایی استفاده از آن را نخواهد داشت. در کنار تمامی این موارد، اپل از بازطراحی اپلیکیشنهای Photos و Reminders در نسخهی جدید مک خبر داده است.
طبق اعلام رسمی اپل، ویژگی Screen Time (که پیشتر در iOS) حضور داشت، قرار است به مک بیاید و این یعنی کاربران میتوانند نمودارهای مربوط به فعالیت خود در اپلیکیشنهای مختلف و همچنین محدودیتهایی که از طریق Screen Time برای برخی از اپلیکیشنها قائل شدهاند را در تمامی دستگاههای اپلی خود اعمال کنند.
مهمترین ویژگی جدید مک اواس به پشتیبانی از اپلیکیشنهای آیپد بر میگردد. پروژهی اجرای اپلیکیشنهای آیپد روی مک، تا مدتها با کدنام «مارزیپان» شناخته میشد، اما اپل از این پس بهصورت رسمی آن را کاتالیست (Catalyst) نامگذاری کرده است. توسعهدهندگان میتوانند از طریق کاتالیست، اپلیکیشنهای خود را که برای آیپد تولید کردهاند، به مک، پورت کنند. توسعهدهندگان خواهند توانست بهمنظور آوردن اپلیکیشنهای آیپد به مک او اس کاتالینا از ابزار Xcode بهره بگیرند.
توییتر یکی از نخستین شرکتهایی است که میخواهد با بهرهگیری از کاتالیست، اپلیکیشن رسمی iOS خود را به مک بیاورد. در ضمن شرکت Atlassian نیز اعلام کرده است که قصد دارد اپلیکیشن محبوبش یعنی Jira iPad را به مک او اس کاتالینا پورت کند. فعلا مشخص نیست که چهتعداد از توسعهدهندگان به استفاده از پروژهی کاتالیست رغبت نشان خواهند داد، با اینحال چیزی که میدانیم این است که اپل قویا تمامی توسعهدهندگان را تشویق میکند که اپلیکیشنهای مختص به آیپد خود را به مک بیاورند.
سیستمعامل مک OS کاتالینا پاییز امسال بهعنوان یک بهروزرسانی نرمافزاری رایگان، در دسترس قرار خواهد گرفت.
2121
اپل سیستم عامل جدید آیپد او.اس را معرفی کرد
- اپل سیستم عامل جدید آیپد او.اس را معرفی کرد
زومیت نوشت: اپل در جریان نطق WWDC 2019 خبر از یک بهروزرسانی نرمافزاری بزرگ و متفاوت برای تبلتهای iPad داد. از این پس سیستمعامل آیپد با نام جدید iPadOS، با مجموعهای از ویژگیهای جدید و ظاهری متفاوت از سیستمعامل تلفنهای هوشمند اپل توسعه پیدا خواهد کرد.
اپل پیش از این هرساله در بهروزرسانیهای iOS قابلیتهای چندوظیفگی بیشتری برای افزایش کاربری تبلتهای آیپد عرضه کردهبود، اما این قابلیتهای جدید گاه باعث میشدند کاربران در استفاده از ژستهای لمسی iOS هنگام استفاده از آیپد و آیفون دچار سردرگمی شوند.
صفحهی هوم آیپد از این پس به ویجت مجهز خواهد شد
سیستمعامل iPadOS از صفحهی هوم متفاوت، مجهز به ویجت (دقیقا مشابه با ویجتهای موجود در نوتیفیکیشن سنتر iOS) بهره خواهد برد. اپل همچنین در سیستمعامل جدید ژستهای حرکتی جدیدی برای جابهجاشدن بین اپها و اجرای همزمان آنها در کنار یکدیگر استفاده میکند.
توسعهی iPadOS تنها برای اجرای اختصاصی روی تبلتهای آیپد، این آزادی عمل را به اپل میدهد تا آن را مستقل از iOS برای دستگاههای لمسی با صفحات بزرگ شخصیسازی کند. اپل پیش از این نیز با توسعهی سیستمعاملهای watchOS، tvOS و macOS، توسعهی همزمان سیستمعاملهای متعدد برای دستگاههای متفاوت را تجربه کردهاست.
از ویژگیهای جدید iPadOS میتوان به اپلیکیشن Files بهبودیافته با حالت نمای ستونی (چیزی شبیه به ظاهر Finder در سیستمعامل macOS)، قابلیت بهاشراکگذاری پوشهها در iCould Drive و نمایش درایو حافظههای خارجی فلش در اپ Files اشاره کرد.
2121
10 قابلیت شگفتانگیز موبایل که احتمالاً از آنها بیخبرید!
- 10 قابلیت شگفتانگیز موبایل که احتمالاً از آنها بیخبرید!
اسمارتفونهایی که این روزها دست هر کسی هست، علاوه بر استفادههای معمولی همچون برقراری تماس تلفنی، پیام دادن یا عکس گرفتن، کاربردهای متنوع و جذاب دیگری هم دارد که احتمالا با کشف آنها بسیار هیجانزده خواهید شد.
بهطور مثال، میتوانید از دوربین موبایل هوشمند خود به عنوان دوربین مداربسته استفاده کنید. یا تلفن هوشمند را به وسیلهای برای ترازسنجی تبدیل کنید.
10- پیام روی لاکاسکرین
تصور کنید موبایل خود را گم کردهاید و صفحه نمایش نیز با کلید گرافیکی قفل شده است. شما تنها کسی هستید که رمز آن را میداند، درست است؟ با اینکه ممکن است تلفن همراهتان هرگز به دست شما برنگردد، اما بد نیست برای یافتن آن همه تلاش خود را بکنید. برای این منظور میتوانید از قابلیت جدید اندروید کمک بگیرید و روی قفل صفحه نمایش یک پیام برای سارق بگذارید. به طور مثال برای او بنویسید که موبایل شما را پس بدهد.
برای این کار باید به بخش تنظیمات گوشی بروید، گزینه قفل نمایشگر و امنیت (Lock screen and security) را انتخاب کنید. سپس گزینه Lock screen signature را انتخاب کنید، شماره تلفنی غیر از شماره خودتان را یا آدرس ایمیل خود را بنویسید و تمام.
9- گزینه بازگشت تلفن همراه
اگر پیام لاک اسکرین برایتان کافی نیست، شاید بد نباشد از اپلیکیشنهای ضد سرقت استفاده کنید. اپهایی که میتوانند عکس بگیرند، میکروفون را فعال کنند، موبایل را مسدود کنند، همه اطلاعات تلفن را پاک کنند و با استفاده از GPS مشخص کنند که موبایل کجاست. یا حتی برخی از اپها با پخش کردن صدایی همچون دزدگیر از موبایل سبب جلب توجه مردمی شوند که نزدیک سارق حضور دارند.
8- صرفهجویی در حافظه موبایل
حافظه موبایل همیشه در معرض پر شدن قرار دارد و گاهی علیرغم میل خود مجبور هستیم فایلهای عکس، ویدئو یا موزیک را حذف کنید تا مموری خالی شود. اما میتوانید با کارهای سادهای از این مشکل پیشگیری کنید. مثلا از تمام محتویات فلشمموری در گوشیهای اندرویدی روی دراپباکس نسخه پشتیبان بگیرید. یا اطلاعات فلش را روی کامپیوتر ذخیره کنید. اما روش پیشنهادی ما ذخیره اطلاعات روی اپ پیامرسان تلگرام است.
تلگرام به شما اجازه میدهد تا تمامی فایلها، متنها و لینکها را برای خودتان ارسال کنید. به این معنی که میتوانید از این اپ به عنوان نوتپد و یک حافظه ابری کمک بگیرید.
7- استفاده از موبایل به عنوان دوربین مداربسته
با موبایل خود میتوانید یک سیستم امنیتی مطمئن برای خانهتان بسازید. چگونه؟ با کمک یک اپلیکیشن که قابلیت حسگر حرکتی داشته باشد میتوانید دوربین موبایل را به دوربین مداربسته تبدیل کنید و به محض حضور یک شخص در عمق میدان دوربین، از آن عکس بگیرد.
6- دوربین روی داشبورد
شما همچنین از موبایل خود میتوانید به عنوان DVR هم استفاده کنید، دستگاه ضبط تصویر دیجیتال روی داشبورد ماشین.
برای این منظور کافیست دوربین را روی داشبورد بگذارید و تمام. البته برای عملکرد بهتر میتوانید از اپهای مخصوص دی وی آر بهره بگیرید.
5- دسترسی به منوی جادویی
از آنجا که موبایل این روزها به یک وسیله چندین منظوره در زندگی تبدیل شده، بهتر است از همه قابلیتهای تلفن همراه خود استفاده کنید. برای این منظور باید به منوی Developer بروید. به این صورت که صفحه تنظیمات را باز کنید، About the phone را انتخاب و روی Model Number 7 بار کلیک کنید.
حالا شما یک توسعه دهنده هستید. با کمک این منو، میتوانید فعالیت کلی موبایل، کیفیت دریافت سیگنال و ظاهر سیستم را تحت کنترل داشته باشید.
4- استفاده از موبایل به عنوان اشعه فرابنفش
برای داشتن اشعه فرابنفش فقط کافیست یک نوارچسب، ماژیک آبی و موبایل در اختیار داشته باشید. یک تکه چسب روی فلاش دوربین بچسبانید، با ماژیک آبی روی آن را رنگ کنید. مرحله اول را با ماژیک بنفش تکرار کنید. سپس دو لایه دیگر چسب که با ماژیک بنفش رنگ شدهاند روی دو لایه زیرین بچسبانید.
3- استفاده از موبایل به عنوان تراز
همه اسمارتفونها دارای شتابسنج و حسگر چرخشی هستند. بر همین اساس با دانلود برخی اپهای مخصوص اندروید یا iOS میتوانید موبایل خود را به یک وسیله تراز تبدیل کنید و از آن برای انجام کارهای تعمیراتی در خانه بهره بگیرید.
2- آمارهای جالب
آیا اطرافیان شما را یک معتاد به موبایل میدانند؟ شاید بد نباشد ببینید آیا واقعا به استفاده از این دستگاه اعتیاد دارید یا خیر. برای این منظور میتوانید از خود موبایل کمک بگیرید. در گوشیهای مبتنی بر iOS به تنظیمات بروید، در قسمت باتری روی گزینه last 7 days کلیک کنید. لیست اپهایی که بیشتر از همه استفاده کردهاید در اینجا ظاهر میشود.
در گوشیهای اندرویدی، اما باید یک اپلیکیشن همچون Instant نصب کنید تا آمار استفاده از برنامههای گوشی را بدست بیاورید.
1- حالت مونوکروم
اگر دوست دارید باتری موبایل و قدرت بینایی خود را حفظ کنید شاید بد نباشد از حالت مونوکروم تلفن همراه استفاده کنید. برای این منظور به منوی جادویی توسعهدهندهها (در بالا توضیح دادیم) بروید و گزینه simulate anomaly را بیابید و روی مود مونوکروم سوئیچ کنید. در این حالت، همه محتویات موبایل سیاه و سفید خواهد شد.
2323
10 روش برای آزمودن مهارتهای برنامهنویسی HTML و CSS
- 10 روش برای آزمودن مهارتهای برنامهنویسی HTML و CSS
Codecondo: به همین دلیل پیدا کردن راه های مختلفی برای تمرین کردن در این زمینه بسیار مهم است به کمک تمرین میتوان مشکلات را شناسایی و آن ها را رفع کرد و همچنین توانایی و مهارت را افزایش داد یکی دیگر از اهمیت های تمرین کردن در زمینه برنامه نویسی این است که همیشه آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به کد ها در دسترس برنامه نویس خواهند بود.
در زیر 10 روش مختلف برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفهای تحت وب پیشنهاد شده است:
1-شروع پروژه
کسب اطلاعات تئوری بسیار عالی است اما باید بدانید چگونه از این اطلاعات استفاده نمایئد به همین دلیل شروع یک پروژه اولین گام برای یک حرکت روبه جلو است. با شروع یک پروژه مانند ساخت وبسایت شخصی، شما می توانید میزان موفقیت در پیشبرد اهداف خود را ببینید.
2- به جنگ بروید
شرکت در چالش های واقعی بهترین راه برای آزمودن خود در برنامه نویسی HTML و CSS می باشد. این امر می تواند در انجمن های مختلف برنامه نویسی ممکن شود. علاوه بر همکاری با دیگر برنامه نویسان، این فعالیت بیشتر شبیه به یک بازی می باشد که برای شرکت کنندگان بسیار سرگرم کننده می باشد.
3- پیوستن به انجمن ها
اگر شما تازه کار هستید و عضویت در گروه های رقابتی برای شما سخت است می توانید عضو انجمن های آموزشی شوید با عضویت در این انجمن ها و ارتباط از طریق مکالمه و گپ دوستانه می توانید از نیاز خود به آموزش های بیشتر آگاه می شوید و یک دید کلی از وضعیت خود بدست آورید در این روش می توانید مستقیم مشکلات خود را از دیگر برنامه نویسان بپرسید.
4-برنامه های شبیه سازی
به کمک این ابزار می توانید دانسته های خود را در قالب یک برنامه شبیه سازی مورد آزمون و خطا قرار دهید. این برنامه ها با اجرا کردن فرمان کدنویسی در یک مرورگر و بررسی چالش های مختلف به شما نشان می دهند که چقدر از سطح انتظارات فاصله دارید. و اگر به مشکلی در روند برنامه نویسی برخورد کردید با استفاده از پروژه های آماده ای که از پیش تهیه شده می توانید کمک بگیرید و در برخی مواقع برای ایجاد انگیزه بین برنامه نویسان رقابت هایی در وبسایت شرکت، برگزار می شود که می توانید با شرکت در آن سطح خود را بسنجید.
5- مشاهده فیلم های آموزشی
بسیاری از افراد در زمینه برنامه نویسی خبره هستند که تعداد آنها زیاد است شما می توانید با مشاهده فیلم های آموزشی این افراد گام به گام در زمینه برنامه نویسی پیشرفت کنید.
6- پازل ها و امتحانات
تعداد بسیار زیادی از پازل های کد نویسی و آزمون های آنلاین وجود دارد که HTML و CSS و دیگر زبان های برنامه نویسی را پوشش می دهند البته این آزمون ها بیشتر برای فروش قرار می گیرند همچنین برای آزمودن خود در این آزمون ها باید با یک استاد حرفه ای در این زمینه ارتباط بگیرید.
7- بازی در راه برنامه نویسی
زمانی که شما سرگرمی همراه با برنامه نویسی را انتخاب می کنید به این نتیجه خواهید رسید که این روش بسیار بازدهی بالاتری نسبت به مطالعه تئوری بدون هیچ گونه سرگرمی خواهد داشت این روش کمک می کند تا مغز راه های دیگری را برای حل مسائل برنامه نویسی ارائه دهد و در نتیجه بسیار مفید خواهد بود.
8- جستوجوی وب سایت آزمایش
سایت های ارزیابی برنامه نویسی یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای ارزیابی سطح، در کد نویسی می باشند. یک وبسایت ارزیابی شامل تست های زیادی در بخش های مختلف از جمله در زمینه HTML و CSS می باشد که به کمک آن می توانید توانایی خود را در امر کد نویسی مورد ارزیابی قرار دهید و از سطح خود در این حرفه آگاه شوید.
9- نظم شخصی
یکی از بخش های اصلی در برنامه نویسی این است که راه خود را در دنیای برنامه نویسی پیدا کرده باشید شما می توانید در فعالیتهایی که به شما در این امر کمک می کنند شرکت کنید همچنین از طریق مشاهده و تمرکز برروی فیلم آموزشی های مختلف که توسط افراد حرفه ای ساخته شده اند به این مهم دست یابید.
10- یادگیری از سرتا سر دنیا
اگر شما در حال یادگیری یکی از زبان هاب رنامه نویسی می باشید بهتر است با برنامه نویسان از سراسر دنیا آشنا شوید یکی از مراجعی که برنامه نویسان بیش از 100 کشور در آن عضو هستند سایت توپتال است که در آن افرادی با استعداد فوق العاده بالا فعالیت دارند و می توانند در روند کاری شما تاثیر مثبت بگذارند.
2121
.: Weblog Themes By Pichak :.